Fødevarer holdes friske op til fem gange længere

HOLD FØDEVARER FRISKE

I OP TIL FEM GANGE LÆNGERE TID END TRADITIONELLE OPBEVARINGSMETODER

Læs mere

FoodSaver®, der blev lanceret i 1987 i USA, er en pioner inden for vakuumforseglingssystemer. Varemærket, der har eksklusiv viden inden for konservering ved hjælp af vakuum, tilbyder et komplet udvalg af systemer, beholdere, poser, ruller og tilbehør til forbrugere. Mere end 20 millioner FoodSaver®-produkter er blevet solgt verden over, og vi udvikler fortsat varemærket med en mission at bevare maden frisk og sund i længere tid.

Smid ikke rester ud

Hjemmelavede rester eller doggybags fra restauranter kan gemmes op til fem gange længere og nydes igen op til flere uger efter forsegling.

Køb efter sæson

Køb dine fødevarer, når de er i sæson og dermed koster mindre, så du ikke behøver at betale en halv jetjager, når der er stor efterspørgsel på dem. Du kan nyde friske bær og grøntsager om vinteren uden at bekymre dig om prisen.

 

  • † Holdbarhedssammenligninger er skøn baseret på klargøring og opbevaring af fødevarer. Yderligere tilbehør kan være påkrævet for at opnå de bedste resultater.
  • Independent National Food Laboratory Study, 2003. Krav og demonstrationer afbilder eller repræsenterer typisk anvendelse under normale forhold i hjemmet. Individuelle brugeres resultater kan variere noget afhængigt af variationer i håndtering, opbevaringsforhold, maden og frysertype. “Frostskader” defineres som et uopretteligt tab af målbar fugt over tid.

 

HVOR KAN DU KØBE

Find ud af hvor du kan købe FoodSaver produkter …

Køb nu